27 Januari 2011

Har inte skrivit på ett tag, men det har inte funnits någon tid till det! :P Men nu så!
Här sitter jag vaknade för en liten stund sen, har ätit så jag sitter nu och försöker bli människa igen! Snart är det dags för det sista arbetspasset för denna period så imorgonbitti exakt 06.18 går jag på ledighet som varav fram till Onsdag kl 06.00! Hur underbart som helst! ;)

Har färgat håret idag och ja jag vet inte det blev Rött med stort R iallafall,  så på måndag är det dags för slutresultatet.


Så tar vi dagens lista då!

Dag 14 – Vad är meningen med livet?
hm ja vad ska man svara på detta! Det är ju en så svår och inte minst djup fråga..

Jag skulle nog säga att meningen med livet är att ha drömmar och mål.. Se till att vara sig själv tillfreds, älska och älskas!

Meningen med livet är helt enkelt att leva livet, inte bara drömma om saker utan även leva ut sina drömmar

Man kan också säga att meningen med livet är att fortplanta sig, få världen att fortsätta att leva och utvecklas, man kan ju säga att de allra flesta som man pratar om detta med och frågar om vad dom har drömmar och ambitioner är standard svaret att man ska först jobba, leva livet man inte kan leva om man har barn, jobba ännu mer, skaffa sig en utbildning och sen ska man stadga sig träffa någon att bilda familj med..

Jag tycker det är viktigt att man lever lyckligt, är man inte lycklig ser man till att man blir det! Punkt Slut!

Man kan samtidigt fråga sig vad som kommer efter detta, finns det någon liv efter döden?


Ju mer man tänker på det desto mer olika svar får man!?

Men jag har inte tid med detta just nu, Måste byta kläder och ladda om för ett pass i fabriken, som sagt imorgon första dagen på fem dagars ledigt! Underbart! ;D


ha en bra natt mina fina! ;)

21 Januari 2011

Fredag idag, vissa avslutar sin arbetsvecka idag och tar helg men inte vi. Skift 3 på Nonel vi påbörjar våran 7dagar långa arbetsvecka idag vi.. Det innebär att jag jobbar förmiddag hela helgen men lika glad är jag för det eftersom jag har en 5 dagar lång helg att se fram emot nästa vecka! :)
Jobbet idag gick fort, vi hade lite personalbrist och vi städade. En skön start! :)

DIREKT efter jobbet åkte jag till gymmet och sprang lite på löpbandet och tränade lite styrka så sakta men säkert går det och jag märker skillnad jag gillart! ;)

Var in på Ica och handlade så ikväll blir det fredagsmys! kommer somna tidigt ikväll, är trött i både kropp & knopp!

Dagens lista då:

Dag 12 – I min handväska

I  min handväska har jag, plånbok, nycklar, laddare, mobil, en bok, lypsyl, tuggummi, ipren, halstabletter, och en vatten flaska! Väldigt intressant innehåll må jag säga, men jag gillar min handväska den är stor och rymlig samtidigt som den är smidig och snygg! En helt ockej väska helt enkelt! :D



Dag 13 – Dagens tankar

Dagens tankar har vart, hmm., många jag och SP hade diskussion om förhållanden idag på jobbet när vi städade så det har väl vart mycket i tankarna idag..

Hur man får ett förhållande att funka, beroende på vad man har för förutsättningar, om det tar slut hur går man tillväga? Om man blivit sviken en gång hur gör man för att inte stänga ute förhållanden helt? Hur bearbetar man en separation?

Ja frågorna är många och svaren ja dom varierar från person till person.. Och jag tror det bästa är att testa sig fram för att få det bästa och det är man värd! Vara tillmötesgående sin partner och våga!? Kärlek gör ont, kärlek är skit MEN det är också det mest underbaraste och mysigaste som finns!

Man måste ta tillvara på varandra, ta hand om varandra, uppskatta den andres närvaro alla är olika och det måste man acceptera, man har kommit in i varandras liv, och man hade innan olika drömmar och mål stötta varandra i det!

Man berikar sitt liv med Kärlek!



Nu är det fredagsmys för hela slanten! ;)

20 Januari 2011

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Hade och hade , jag har på mig svarta leggings, vitt linne och en mintgrön och vit randiglångtröja!

Dag 11 – Det här klarar jag mig inte utan
Det är mycket jag inte klarar mig utan. Jag klarar mig inte utan mina fina människor jag har runt om mig, Jag är lyckligt lottad och har dom bästa utvalda runt omkring mig. Att få vara nära mina fina är helt underbart!

Dagen idag då, jo jag tog lite sovmorgon, hoppade in i duschen åkte till ICA och handlade lagade mat och fixade lite så kom Marlene och Lukas över på lunch.. Alltid lika trevligt att umgås med dom :) Det har blivit mer och mer nu och det gillas skarpt! :)

Nudå klockan är 18.30 och jag är så trött så om jag skulle blunda i 3 sekunder så skulle jag somna bums! Det är ju iofs bra med tanke på att jag börjar jobba imorgon! ;)


18 Januari 2011

Var egentligen ledig idag men var tvungen att gå en kurs på Jobbet, vi hade en såkallad Stop and Think day, som gick ut på att vi skulle visa respekt för varandra och de produkter i jobbar med.. En olycka kan komma när som helst!
När kursen va slut så åkte skift 3 till fontana för lunch.. Jag och Marlene åkte och hämtade Lukas på dagis och sen hem och hälsa på hundarna och fikade lite.

När dom åkte hem igen så var det bara att ladda upp för lite träning i Arenahallen, har glömt hur kul vi hade när vi tränade förut., och jag hoppas att jag hinner fortsätta! ;D Bra jobbat Malin och Katarina! :D

Nu till nummer åtta på min lista..

Dag 08 – Mitt favoritcafé

Mitt favoritcafé är utan tvekan JAVA i Örebro.. Dom har underbart goda luncher, trevlig personal, skön atmosfär..Deras bakade potatisar är svårslagna! Hur goda som helst! Kort och gott ett underbart café där jag har spenderat många timmar, och komma spendera många till! :)


Dag 09 – Tio saker ni inte visste om mig

1. Jag har en fotfobi som inte är att leka med, INGEN rör mina fötter! Det är EN enda hittills som fått hålla i dom för att värma dom!  Grattis Anders! :P

2. Jag är otroligt lättretad, blir arg alldeles för fort men det lägger sig lika snabbt..

3. Jag måste alltid gömma huvudet när jag sover! Gömmer mig alltid under en kudde!

4. Ormar och spindlar är min stora skräck här i livet..

5. Jag hatar att vara ensam

6. Jag har Sveriges kanske sämsta tålamod

7. Jag har sjukt nära till tårar, gråter ofta till små skitsaker, till filmer, till sport, m.m men som tur är har jag minst lika nära till skratt

8. Jag har Piercing i vänstra bröstvårtan,  och en tatuering på höra revbenet..

9. Jag lyssnar oftast på P3 dokumentär innan jag somnar, ska jag sova ensam får det inte vara helt tyst.

10. Jag lärde mig för mindre än ett år sen att inte sova med strumpor på..




Godnatt mina vänner, Imorgon får jag träffa Åsa äntligen och så kan vi hålla tummarna för att Melvin får flytta hem till oss! ;D

17 Januari 2011

Dag 06 – Min dag
Ja, min dag har väl inte hänt så himla mycket! Jag gick av mitt skift imorse vid 06.18 Sen sov jag till ca halv två innan jag duschade och skulle ha hämtat min lilla kissebebis men pga lite oväntade slutsatser så får vi avvakta till Onsdag ist!

Så jag åkte hem till mamma istället och nu är jag här och hänger med Melissa Horn i högtalarna och boken Elsas Värld i händerna ligger jag i mitt gamla rum och njuter av ensamheten!
Snart sov dags upp och iväg på Kurs imorgon! Stop And Think med mina fina arbetskamrater! :P

Dag 07 – Min bästa vän
Min bästa vän hm, Jag har många fina och bra vänner Åsa, Emeli, Jessica, Maja & Kerstin är väl dom som är allra allra närmast mig.. Och för att välja en av dessa så får det bli Åsa!

Åsa Martinsen min fina vän..
Vi träffades genom MediaMarkt och har inte känt varandra så himla länge, eller ja sen ca Maj 2010  så inte ens ett år alltså men det känns som att vi har känt varandra mycket längre än så..

Med Åsa känner man sig trygg, hon finns där man kan alltid prata med henne oavsett vad, vi pratar med varandra varje dag men ibland kan det gå flera veckor innan vi hinner ses pga jobb, skola osv..

Nog om det! Men vi är BÄST tillsammans!



Dag 04, & 05

Fortsätter väl med listan jag påbörjade med!
Så idag tar jag

Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?

Börjar med att berätta vad jag har ätit idag vilket är enkelt,
En kopp lussete och en smörgås till frukost,
En smoothie till lunch och ca två liter vatten, inte till lunch utan under hela dagen!
Middagen har inte intagits än men det kommer väl senare!


Så kör vi dag 05 på samma gång, lite svårare känns det som.. men VAD ÄR KÄRLEK?

Kärlek ja vad är kärlek egentligen? Det är ju ganska svårt att beskriva, Kärlek är en sån sak som varierar från person till person.

Kärlek du har till familjen och dina djur är förmodligen inte samma sorts kärlek du ger din vänner, och definitivt inte samma sorts kärlek du ger till din partner.

Kärleken du har till familjen finns alltid där, det är en trygg och bestående kärlek och du älskar dina föräldrar och syskon oavsett vad.. Dom är din familj och familjen ska hålla ihop..

Kärlek och vänskap går också hand i hand!

Kärleken man ger till sin partner är en annan sorts kärlek, man är kär i honom/henne, i ett förhållande handlar kärlek inte bara om pussar, kramar och sex..

Kärlek är en känsla som till en början är "pirr i kroppen" man blir glad och tankarna är hela tiden hos honom/henne. Man lever som på små rosa moln och livet är underbart.

Ju längre man har en relation desto djupare går den och desto mer utvecklas den! En relation måste tas om hand, man måste ta hand om varandra lyssna, ge och ta!
Det är klart man bråkar ibland det gör alla mer eller mindre, alla förhållanden går upp och ner det måste det få göra, annars tröttnar man!

Jag älskar dig är tre starka ord som alla vill höra! Man blir glad och varm i kroppen så lätt att säga och så underbart att höra det!
En sak är säker, Kärleken lämnar ingen oberörd!

Kort och gott! Kärlek är underbart i alla former, Den måste tas om hand, hållas vid liv, annars dör den!


Mitt år 2010..

Mitt tvåtusentio har vart ett bra år, ett år att minnas och ett år att tänka tillbaka på med ett leednde på läpparna! ;)

Januari, Februari & Mars
Ängade jag mig åt jobb på ICA och underbara ungar på dagis, mycket vändor med Robert upp till Sälen och Emeli! Hann med en mysig vecka i Tandådalen med Mamma och Frövi familjen mfl. Det blev en vända till Värmland tillsammans med Pappa och Norafamiljen också!

Mycket träning, mycket Snowboardåkning och Sälenliv blev det OCH jag fick jobbet på MediaMarkt! ;)



April, Maj & Juni
Flyttade in till Örebro och Sabina på Södra lillåstrand, började jobba på Media Markt och lärde känna fina människor! Sommaren kom och uteserveringarna besöktes flitigt..
Vi invigde MediaMarkt efter 1 månadsvaruhusbyggande den 27Maj en helt galen dag! Roligt var det!


Juli, Augusti & September
Började Julimånad med den enda veckans semstern som jag hade,
Det började med några dagar i Göteborg, och Avslutades med en helg i Uddevalla för att kolla läget på årets upplaga av Uddevalla-VM.
En trevlig helg som avslutade en trevlig Semester!

Sista juli sa jag tack för mig på MediaMarkt, och fick ytterligare en månads ledigt.

8 Augusti åkte jag och Emeli och spenderade en vecka på Rhodos..
Kom även detta år hem med feber och halsont, vilket visade sig vara streptokocker. Avslutade min ledighet sängliggandes och den 1:a september började jag som operatör på Nonelmonteringen på Orica Mining Services/ Orica Sweden AB.


Oktober, November & December
Oktober bestod mest av jobb och att komma in i de nya rutinerna med allt vad femskift och industrijobb innebär. Sommaren var över och hösten/vintern närmade sig med stormsteg.
Många födelsedagar som alltid på hösten i våran släkt! Mamma och hennes familj åkte till Spanien och jag bodde hemma hos dom med katterna. 15November lämnade Elton oss för ett bättre ställe..

December började med att jag lämnade tonåren bakom mig, blev vuxen och fyllde 20. Det firades med pompa och ståt med dom bästa!
Har haft en underbar och mysig jul med familj och vänner.
Nyårsafton igår firades med finmiddag bestående av ToastSkagen till förrätt,  Oxfilé med PotatisMedaljonger, och rödvinssås till Varmrätt  och vitchokladpannacotta med hallon till efterrätt. Underbart gott och ett otroligt trevligt nyårsfirande hade vi!
Kunde inte ha avlutat 2010 på ett bättre sätt!



RSS 2.0