31 juli 2011

Igår var vi på den årliga kräftskivan i glanshammar, mycket trevligt med spabad massa skratt med bra folk! :) Hade tagit på mig att vara nykter så jag körde men det var skönt det med!
Vi kom hem vid två så gick vi och la oss är barnvakt åt William så han fick sova på soffan men det gick hur bra som helst!

Jag vaknade med feber, och ont i kroppen och det rann ur näsan och ögonen, jag gick till ica och fixade lite sen gav jag William Frulle och satte igång Wii åt honom så gick jag och la mig igen vilken iofs förmodligen var bäst! När jag vaknade igen spelade jag med William en stund innan vi käka Noraglass och åkte hem till Frövi igen och nu är vi här, jag sitter ute på altanen med min lille Melvin.. Jag tittar på honom och inser att jag bara vill ta med honom hem han är så gooo, lille gulleplutten! :)

Jaha nehe om man skulle käka lite och så kankse kolla på ngn film och vänta in mamma och familjen så jag kan komma hem idag, Hyresvärlden kommer nämligen till mig imorgonbitti så jag måste se till att vara hemma då! :P

Det var allt för mig hej!

Melvin i vintras! ;)

29 Juli 2011

Fredag idag och min semester har varat i två veckor för att vara exakt! Hur skönt som helst att veta att det är tre, 3 TRE veckor kvar tills jag ska befinna mig på fabriken igen!

Första veckan av semestern var det fullt upp, min moster gifte sig i lördags så vi fixade, planerade och donade dag och natt innan den stora dagen, allt för att den skulle bli perfekt, vilket den också blev! ;)

I Tisdags fyllde min lilla Pappa 40år, vi tog med honom ut och åt på Jensens och han fick lite presenter, bla Kläder och lite så, Och sist men inte minst av lilla mig fick han ett par Carrera Glasögon som han blev väldigt glad över! :)

I onsdags åkte jag med Lotta, Joel och Monica in till Örebro gick en liten vända med dom på stan innan dom åkte vidare och jag gick till Åsa för lite vin och fix innan det var dags för middag på Jensens som följdes av en otrologt rolig utgång på Ritz med Veronica Maggio och underbara människor! ;)

Hm ja men idag då? Jag ska vara barnvakt åt min kusin tills på söndag, så vi får väl se vad vi hittar på Pappa ville att vi skulle med på Kräftskiva med Crossfolket så det lutar väl åt det! Den som lever får se helt enkelt! :)

Ska gå ut och ta en kaffe i solen, Pausa lite och bara göra ingenting! ;)



RSS 2.0