tjugoförstamars

Ja men då har jag blivit sjuk igen! :/ har vart sjuk ett x antal gånger de senaste halvåret och det är alltid halsen och en hosta från helvetet som spökar! Pratade med mamma igår om det men hon tyckte vi skulle avvakta med att göra något än så vi får la se vad som händer!
Lever på yogurt och te det är ju livet  och träningen läggs på hyllan återigen! ;)
Helgen var mestadels bra mindre lyckat i fredags men lördagen desto roligare! Vi Umgicks, dansade, skrattade, åt mat och drack en del mängd alkohol! och kul hade vi!
Frustrationen börjar lägga sig efter helgens bråk som jag i nyktert tillstånd ville reda ut och lämna bakom mig och gå vidare men icke! Och jag blir ledsen över att man inte som vuxna människor kan stå för saker och sen ta tag i situatuonen för att reda ut den och vad som egentligen hände för att kunna gå vidare!? även fast vi absolut inte kommer att gå vidare tillsammans så hade jag velat få det löst och ur världen!
Aja så många chanser men ingen är tagen så nu ger jag upp och du är inte värd det mer!
Nu ska jag sova! Klockan ringer 04.10 ha en bra kväll
/M

sextondemars

Idag är det fredag, och fredag för mig på riktigt för en gångsskull!
Jag ska hoppa in i duschen och så kommer Sara för lite kaffe snart innan det är dags för ca 5h jobb som förhoppningsvis kommer att gå hur fort som helst!  ;)
Min pappa och min bror ska tillsammans med Robert åka till Hökensås för en crosshelg som jag vart lite sugen på att följa med på men vädret är inte som jag vill och jag stod i valet och kvalet! Antingen crosshelg eller party!
MEEEEEN!?
Ikväll intar vi Frimis tillsammans med den svenska bjönstammen blir nog mycket kul! :) Och imorgon blir det middag och utgång tillsammans med Åsa och CO! EN riktig partyhelg för min del alltså, men är man ledig tills på onsdag så är det ju bara att fira! ;)
En gammal bild på bror min och lille pappa! ;D 
En lillebror några år senare! ;D
Och jag säger skåååål!
Ha en bra helg alla!
/ M

Long time, no see! fjortondemars

Livet rullar på.. man gör inte så mycket åt saken utan håller sig flytande och bara följer strömmen..
Efter en helg fylld med strålande sol och underbar skidåkning i hundfjället/tandådalen och ett mördarpass på gymmet vilket resulterade i extrem träningsvärk och min kropp åldrades ca 65år över en natt! Som om möjligt är värre idag än igår!
När man jobbar sin korta vecka på vårt fyrskift innebär det att mellan tisdag och onsdag är det skiftbyte vilket i sin tur betyder ledig 24h..
DÅ är det bäst att passa på att njuta av stunden vilket jag också gjorde! direkt när vi slutat 14.00 så åkte jag till Örebro för en dejt med min fina vän Åsa vi gick en sväng på stan för att sedan parkera oss på Java för en bakad potatis och en låååååång fika på ca tre timmar! Mycket mysigt!
Då vi sagt hejdå så gick jag hem till Herr AP för att hämta mobildekalen som vi designat.. myyyycket fint blev det! ;)
När jag sen kom hem till Nora igen så kom min efterlängtade vän hem till mig efter ca 4 månader på vift älskade Kerstin, dock låg den ena mer ut slagen än den andra på soffan men det var behövligt att få träffa henne igen!
Tog en rejäl sovmorgon och har mest bara segat hela förmiddagen och nu är klockan 12.43 vilket innebär att det är dags för mig att byta om och fixa inför ett EM-pass tillsammans med skift 1 och alla sprängkapslar! Ha en bra dag! /M

RSS 2.0