Hos min mamma!

Anders ringde och väckte mig vid sju imorse. Halv åtta var han hemma hos mig en liten stund innan han åkte till jobbet! Väldigt skönt och en sten har lättat från mitt hjärta, Han är bra lille AP! :)
Såg ut på regnet och bestämde mig ganska snabbt för att lägga mig och kolla på film istället för att gå ut och träna som jag först hade tänkt.. Vet inte om jag somnade eller nått men helt plötsligt var filmen slut och jag gick och handlade lite för imorgon! Jag har tagit på mig att laga mat som vi ska ha med oss!
Just nu befinner jag mig hemma hos min mamma, har träffat Gisela som är i Sverige och just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar! Börjar bli hungrig, har jätteont i huvudet som förmodligen beror på att jag inte ätit mer än en glass på hela dagen idag!
Har ingen aptit, men är hela tiden sugen på ngt men ingenting är gott! :/ Jag fattar inte har fått leva på lättlagad mat denna vecka pga detta, ingen lust att stå och laga massa mat när man ändå inte äter upp den!
Ska umgås med Min mamma och hennes familj ikväll tills det är dags att åka och hämta hem pappa från Örebro för att sen åka hem och sova! Ladda för morgondagen!
Jag hade egentligen en plan på att åka och träffa min fina men jag orkar inte idag.. vilket är synd för jag saknar henne otroligt mycket! :(
Nu plingar det nere i köket så verkar väl vara dags för middag! :)
Ha det bra mina fina! :)

Ny dator!!

Har köpt en ny dator idag så nu blir det mer bloggande en stund!
Jag och Stefan gick av natten imorse jag åkte hem och sov en stund vaknade vid tolv ringde lite gjorde mig iordning sen åkte Jag, Emma & Stefan in till Örebro! Åkte förbi mammas jobb en sväng och sen vidare till MediaMarkt och Marieberg.. Jag kom hem med lite smått och gott samt en dator rikare så jag är Glad!  Min gamla dator har laddaren pajjat till så jag har fått haft Åsas ena dator så länge men nu har jag en egen igen! :)

Har just kommit hem från Emma nu.. Tänkte hoppa in i duschen och sen sova, jag vet att det är sent men jag måste duscha efter en heldag i Örebro känner jag att det är ett måste innan jag somnar!

Har helg nu fram tills måndagmorgon kl 06.00 så vi får se vad den bjuder på ska bland annat spendera lörd-sön på Kind MKs crossbana i Svenljunga där lillebror ska åka serietävling och jag passar på att få lite tid med han och pappa!

Imorgon är det tänkt att jag ska träffa mamma, hennes faster har vart i Sverige sen i Måndags och jag har inte träffat henne än så det ska hinnas med imorgon också! Samt att jag ska försöka träffa min fina vän Åsa.. Jag saknar henne väldigt mycket!

Mycket tankar har flugit runt i mitt huvud dom senaste dagarna, jag har känt mig nere och inte alls samma gamla glada som jag brukar.. Hoppas på en vändning snart för detta är jättejobbigt! :(

Aja dags för dusch och sova lite!

Natti Natti mina fina! :)

19 Dagar kvar...

2/5-2011

Då var första lediga dagen förbi och jag råkade ligga i sängen ända fram till 15.30, Nej jag sov inte så länge men jag hade inte orken till att gå upp.
Men när jag till slut tog tag i mig själv, satte jag på mig min underbara Onepiece och började fixa och dona, böt plats på tavlorna så nu sitter dom där som ska! ;)

Pappa skrev till mig på facebook vid ca 17 om att han skulle ut och springa så det var bara för mig att byta om och bege mig mot Gunnarsbergsvägen.. Pappa sprang iväg och jag väntade i några minuter tills jag och Falcon också sprang iväg, samma runda bara det att pappa springer fortare än mig och jag har inte sprungit på ett tag nu.. Men det gick bra tungt som fan vissa delar men jag tog mig runt 8km med hund på 45-50 min vet inte riktigt exakt..

Kom hem igen duschade och gick ner till ängarna och kollade min syster när hon spelade match men det var så kallt så vi åkte hem igen.. Tände massa ljus och kröp upp i soffan med en stor kopp te., En riktig mysstund faktiskt!

Nu ska jag sova igen är hur trött som helst och hoppas att jag vaknar utvilad och pigg imorgon ;)

Godnatt Mina vänner!

RSS 2.0