Drömmer mig bort en sväng..

100media_imag019 (MMS)

Sitter här och längtar tillbaka till Grekland och Rhodos, veckan jag och Emeli hade där var hur underbar och rolig som helst! När vi ändå var där började vi spåna på nästa resa som kommer att gå till Bali minst en månad. Vilket kommer bli helt underbart! ;) Nu är idol precis slut och jag ska fixa mig för att gå och lägga mig, min väckarklocka ringer 04.30 imorgon!! Så jag säger godnatt nu! Hoppas ni har haft en bra dag! Godnatt!


Helgen är över..

Ja söndagkväll vilket innebär att helgen är över.. För vissa, dock inte för mig då jag inte går på mitt skift förens på Onsdagmorgon.. Vilket är otroligt skönt.. =)

Var och kollade på min lillebror idag när han tävlade i Karlskoga och hälsade på hemma hos pappa lite... Nu ligger jag här och hade tänkt att sova lite..

Min hosta har kommit tillbaka det är väldigt störande då den sitter i bröstet på mig så det går tungt att andas.. Och jag hålle bäde mig själv och Sabina vaken om natten.. Inte helt okej..

Kollade på "kungarna av tylösand" innan och jag måste bara säga att det finns verkligen människor till allt och dom där är ju en klass för sig så jävla pinsamma! ..

Nej dags att sova nu.. Ska träffa min farmor imorgon.. =)



Godnatt! ;)

Nattskift!

Jobbade inatt och nu har jag vaknat för någon timme sen! :P

Åkte till Pappii och sov imorse då jag hade insett att jag inte klarade av att köra från Gyttorp till Örebro så här sitter jag nu och ska snart dra mig hemåt Örebro och fixa, duscha och sen förhoppningsvis en sväng upp på stan med Åsa! :)

Dags att dra.. 
 
;)



Börjar om från början, Börjar om på nytt!

Ja det är mycket som hänt och jag har inte haft tid med detta!

Men nu så, kankse det kan finnas tid till det, när jag vet hur man mobilbloggar också!

Jag har lite brådis, Ska möta tjejerna för en lunch/fika på stan.. Och ikväll börjar jag jobba kl 22.00..

Återkommer inom kort! :)
Ha en bra dag mina vänner!

RSS 2.0